16040251_Rackets_in_tas_1200x300.jpg

Een intieme LadiesNight met 'erg lekkere hapjes' en een brok gezelligheid. Het clubhuis van Tennisvereniging Akkrum trok een klein clubje enthousiaste dames en een gelukkige heer (Wie o wie zou dat toch zijn geweest?). Ze speelden elk een paar mooie dubbel partijen.

De heer-in-kwestie moest zich wel heel erg aanpassen, oordeelde Froukje Porte van de organiserende activiteitencommissie. ,,Niet te hard, niet te zacht slaan, niet te stil zijn en vooral geen praatjes krijgen.'' Ondanks alle commentaar wist de voor het grote publiek onbekende topspeler toch te winnen.

Debutante Gerrie Dijkstra sloeg ook vele mooie ballen; Ze heeft de smaak flink te pakken. Nadat Janke Witting haar Afro-muts toch maar had afgedaan, wist ze haar tegenstanders het aardig moeilijk te maken. Na twee mooie partijen moesten de 'ladies' op krachten komen. Iedereen had lekkere hapjes meegenomen. Pizzahapjes, hartige taart, gevulde eieren, pastasalade en lekkere Spaanse balletjes. Het ging er allemaal in als koek!

Nadat de heer van ons gezelschap naar huis ging om voetbal te kijken, was er eindelijk tijd voor echte vrouwenpraat. De top 3 van Tennisvereniging Akkrum kon worden uitgewisseld, en alle knappe mannen van de tennisvereniging passeerden de revue. Van de mentalist tot Wouter Kurpershoek tot Ali B (om zijn karakter), alle smaken waren aanwezig.

Ondanks wat wijntjes slaagden de deelnemende dames er in toch nog twee partijen te spelen. Froukje Porte kwam erachter dat ze van wijn beter ging spelen dan van bier. Dat zijn nog eens inzichten op zo`n avond! Mo Steijger wist de singel tegen Janke Witting heel knap te winnen. En dat zonder wijntje... Na afloop van deze twee partijen hebben de deelnemers nog een afzakkertje gedaan. We hoopten van harte dat Herman Stokman zijn belofte van eerder zou nakomen om te komen strippen.... Helaas. Dat was eigenlijk het enige minpuntje van de avond. Verder was het zeer geslaagd. En voor herhaling vatbaar!

Noteer allemaal in de agenda: 5 april, als opening van het zomerseizoen: LadiesNight Summer!

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000