17020858_Koukleumenopdebank.jpg

De ledenwerfactie van 2014 wordt op ongeveer dezelfde manier als de laatste twee jaar opgezet. Onderdeel zijn de opvallende posters in het dorp en de swingende jeugdflyer voor de Akkrumer jeugd, die op school in een aantal ronden kennis met tennis maakt. Vanaf volgende week woensdag gaat trainer Wilfred Meulman aan de slag. Een huis-aan-huis-flyer volgt in de week voor de open dag in Akkrum en de dorpen Haskerdijken-Nieuwebrug en Terherne.

A4 kids 2014 def klein

Met de Open Dag op zaterdag 22 maart  a. s. wil Tennisvereniging Akkrum het ledental weer rond de 250 brengen. Als een van de weinige in de regio lukt het tennisclub om een stabiel aantal leden te houden. Andere verenigingen laten een teruggang zien, de een wat sterker dan de andere.

Uit onderzoek van de KNLTB blijkt dat het grootste aantal nieuwkomers aan de inzet van eigen leden is te danken. Vrienden, kennissen of buren gaan met elkaar naar de tennisbaan en trekken elkaar mee. Ze willen met elkaar op les of gewoon een lekker partijtje tennissen. Het onderling contact is belangrijk en ook het kennismaken met andere spelers.

In de aanloop naar de Open Dag worden uiteenlopende promotionele activiteiten georganiseerd. De publiciteit op de eigen website www.tvakkrum.nl en de digitale nieuwsbrief is voor de eigen leden van belang. Voor de buitenwacht wordt ingezet op publiciteit in de lokale media, zoals Akkrum.net, het regionaal verschijnende tijdschrift Middelpunt en de websites in de dorpen Haskerdijken-Nieuwebrug en Terherne.

"Bejaardenposter"

Doel van de posteractie is het werven van nieuwe leden. Ook in verzorgingscentrum Leppehierm komt er er eentje te hangen. Niet voor de bewoners maar voor de kleinkinderen ervan. ,,Mei jo lytsbern nei de tennisbaan!'' staat er te lezen. Sponsor Freddy's Sport heeft zijn eigen tekst: ,,Freddy's Sport weet de weg naar de tennisbaan''.

Op deze link vindt u de jeugdflyer 2014

Lees hier het bericht uit 2012 over de posters voor doelgroepen.

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000