header-tennesracket-jongeren.jpg

Met ingang van 2015 zijn de kantinediensten tijdens de voor- en najaarscompetities afgeschaft. Leden van de spelende teams zorgen zelf voor een ordentlijk verloop van de werkzaamheden in het clubgebouw. Een geplastificeerde puntenlijst ligt op de bar. Elk team wijst bij toerbeurt een speler aan die als bardienstmedewerker eindverantwoordelijk is.

Consumptielijst
Op de bar ligt ook de lijst waarop consumpties kunnen worden genoteerd. Als een lid zijn of haar naam met de genoten consumpties op die lijst noteert en laat staan, dan wordt het totaalbedrag eenmaal per maand geìncasseerd.

Pûdsje in de app
Aanvoerders kunnen het pûdsje met wisselgeld tijdens winkelopeningstijden halen bij Bliksem! aan de Buorren 41 in Akkrum. Daar levert de laatste bardienstmedewerker het pûdsje ook weer in. Als de winkel gesloten is, kun je het pûdsje in de brievenbus deponeren. In een Pûdsje-appgroep, waarin alle aanvoerders van de competitieteams zitten kun je informeren waar het pûdsje is.

Op tijd koffie zetten
De gastspelers krijgen twee kopjes koffie van de vereniging, die op de Eigen Verbruik-lijst (ligt ook op de bar) worden bijgeschreven. De bardienstmedewerker moet op het aangegeven aanvangstijd aanwezig zijn, zodat je tijd hebt om koffie kunt zetten. De spelers worden een half uur voor de aanvangstijden verwacht.

Vragen? kantinecommissie@tvakkrum.

Succes!

De kantinecommissie

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000