header-toss.jpg

Het zaterdag mix-team van Tennisvereniging Akkrum staat ongeslagen aan kop. Het team deelt de eerste plaats in de vijfde klasse met Stiens 4. Het tweede herenteam van de donderdagavond staat op een verdienstelijke tweede plaats. Met slechts drie punten achterstand op koplopers Nomi 1 liggen in de 3e klasse 50-plus alle kansen nog open.

De andere teams van Tennisvereniging Akkrum hebben zich in de sub-top of de middenmoot weten te vechten. Geen enkel team staat op de laatste plaats. De heren dubbel 45-plus, die in de Overijsselse tweede klasse op de zaterdagmiddag spelen, staan momenteel derde. Het tweede dinsdagmiddagdamesteam staat met zes punten uit drie gewonnen wedstrijden ook op een derde plaats. Qua puntental zit de top in deze klasse dicht bijelkaar. Het eerste dinsdagmiddagdamesteam moet er in de vijfde klasse nog even flink aan trekken om geen rode-lantaarndrager te worden. Tijnje 1 staat hier op de laatste plaats

.Zowel het eerste als het tweede woensdagavondherenteam staat met één gewonnen wedstrijd op een vierde plaats.  Het eerste donderdagavondherenteam staat in de tweede klasse op een knappe derde plaats.

Het debuut van de junioren op vrijdag is zwaar, maar met een gewonnen wedstrijd uit een totaal van drie staat Silke de Bos en Jorrit de Haan nu op een vijfde plaats.

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000