header-zonnepanelen.jpg

Akkrum – Tennisvereniging Akkrum houdt op zaterdag 28 maart 2015 de jaarlijkse open dag. Belangstellenden kunnen de hele middag langskomen in “het gezelligste clubgebouw van Friesland” aan de Ulbe Twijnstrawei 29 in Akkrum. Verschillende activiteiten staan op het programma met als doel het werven van nieuwe leden.

Met een behoorlijk stabiel aantal van 220 blijft Tennisvereniging Akkrum behoorlijk op peil. Niet in het laatst is dat te danken aan de vele activiteiten, die de club organiseert. Verenigingen in de omgeving en ook elders in het land zagen hun ledental nogal dalen.

Uit onderzoek van de KNLTB blijkt dat het grootste aantal nieuwkomers aan de inzet van eigen leden is te danken. Vrienden, kennissen of buren gaan met elkaar naar de tennisbaan en trekken elkaar mee. Ze willen met elkaar op les of gewoon een lekker partijtje tennissen. Het onderling contact is belangrijk en ook het kennismaken met andere spelers.

De ledenwerfactie wordt op ongeveer dezelfde manier als de laatste drie jaar opgezet. Een van de onderdelen is de swingende jeugdflyer voor de Akkrumer jeugd, die op school in een aantal ronden kennis met tennis maakt. Een huis-aan-huis-flyer volgt in de week voor de open dag in Akkrum en de dorpen Haskerdijken-Nieuwebrug en Terherne.

In de aanloop naar de Open Dag worden uiteenlopende promotionele activiteiten georganiseerd. De publiciteit op de eigen website www.tvakkrum.nl en de digitale nieuwsbrief is voor de eigen leden van belang.

Bij de foto:

De jeugdinstuif tijdens de open dag van Tennisvereniging Akkrum trok in 2013 een groot aantal enthousiaste tennissers, van wie een groot deel lid werd. (Foto: Noordoost.nl)

130323aa Open tennisdag  jeugd 2 verkleind 400

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000