header-tennisballen.jpg

De inschrijving voor het Boarnsterhimtennistoernooi 2015 is weer geopend. De wedstrijden worden van dinsdag 22 september tot en met de finales op zondag 27 september gespeeld.

 

Alle inwoners van de gemeente Boarnsterhim en de dorpen Wirdum en Goutum kunnen meedoen aan het tennistoernooi, dat op banen ivan de betrokken verenigingen wordt gespeeld. Je kunt een mix of een dubbel spelen op alle niveaus, want dit jaar hebben we er voor de derde keer ook een beginnerspoule bij. Dus nu wordt dit toernooi ook interessant als je nog niet zo lang speelt of net bent begonnen. Ook voor de gevorderde spelers is er leuke tegenstand. Het toernooi staat open voor spelers met de KNLTB-ranking 5 tot en met 9, dus van redelijk gevorderden tot de echte beginners!

Ook als individuele speler kun je je opgeven. Wij zoeken dan een partner voor je. Veel mogelijkheden dus en vooral gezelligheid. Overleg, ga oefenen en schrijf je snel in! Doe dat in ieder geval voor 4 september. 

Zet in de mail van welke vereniging je bent.  Leden van de 9 deelnemende verenigingen (de acht dorpen uit Boarnsterhim en Wirdum) kunnen zich inschrijven voor twee categorieën: dubbel en mix.

Geef ook een van de drie speelniveaus aan:

A voor de supergevorderde spelers,
B voor de gevorderde spelers
C voor nieuwelingen en beginners.
 
Zorg dat je kunt: de voorrondes, tussenrondes en kwartfinales spelen we op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond vanaf 19.00 uur. En op zaterdag spelen we de wedstrijden die nog resteren, voordat we overgaan naar de finaledag op zondag.

Het inschrijfgeld is € 14,- per koppel betaal je bij de eerstvolgende gelegenheid.

Vragen? Mail de verenigingscompetitieleider op vcl@tvakkrum.nl.

 

 

 

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000