header-zonnepanelen.jpg

150110 Nieuwjaarsreceptie 10 zww champagne 400De tweede zaterdag van januari 2016 wordt weer een gezellige boel in het clubhuis van Tennisvereniging Akkrum. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie staat dan weer op het programma. Vanaf half vijf 's middags is iedereen van harte welkom.

Mensen spreken
Op de receptie kun je allerlei mensen spreken. Heb je een ideetje, wil je iets anders zien, wij je iets weten of wil je iemand ontmoeten, kom dan naar de nieuwjaarsreceptie om met bestuur, commissies of andere leden te praten.

Sportieve voornemens
Ook is de nieuwjaarsreceptie een uitgelezen kans om je sportieve voornemens vorm te geven. Zaterdag 9 januari ontmoet je ongetwijfeld nieuwe mensen of vergeten leden, met wie je een tennisafspraak kunt maken.

Bijzondere aandacht voor nieuwe leden
Het bestuur en de commissies zouden het erg leuk vinden om nieuwe leden te mogen verwelkomen op de nieuwjaarsreceptie. Leden die al een tijdje lid zijn, maar het lastig vinden om aansluiting te vinden bij de activiteiten van Tennisvereniging Akkrum. Laten we nader kennis maken met elkaar. Als de actieve leden weten wat nieuwe leden willen, kunnen ze daarmee rekening houden als ze iets organiseren. Daarnaast kunnen de actieve leden de nieuwe leden informeren over allerlei activiteiten die voor het komende jaar op stapel staan.

Blinddate voor nieuwe leden
Actieve leden kunnen ook werken als een soort datingbureau ...., namelijk door nieuwe leden in contact te brengen met andere leden. Dus kom naar de nieuwjaarsreceptie en laat je koppelen aan een nieuwe tennisdate!

Tot zaterdag 9 januari!

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000