header-zonnepanelen.jpg

Tennisvereniging Akkrum gaat in zee met SportStroom. Leden van de vereniging kunnen via de organisatie uit Drachten tegen een scherp tarief stroom of gas inkopen. Het voordeel van de goedkopere stroom is voor de leden, een jaarlijks premie van twintig euro vloeit in de clubkas.

Als eerste is sponsorcommissielid Jan Visser overgeschakeld op stroom, die via SportStroom wordt ingekocht. De tarieven zijn gegarandeerd lager dan de drie grote energieleveranciers Nuon, Essent en Eneco.

Ook sponsors van de vereniging mogen via Sportstroom energie afnemen. De tennisvereniging ontvangt daarvoor een aanbrengpremie, waarvan de hoogte afhankelijk is van de besparing. In Friesland werken ruim twintig tennisverenigingen met Sportstroom. In heel Nederland gaat het om ruim veertienhonderd sportverenigingen, waarvan een aantal jaarlijks al meer dan 2500 euro aan premies beurt.

Sportstroom zelf is opgericht door leden van verenigingen in Drachten. Het collectief heeft geen winstbejag en koopt uitsluitend energie – zowel gas als elektriciteit – zo goedkoop mogelijk in.

Leden van Tennisvereniging Akkrum kunnen zich aanmelden voor een eenjarig of driejarig vast contract. Dat kan via de website van Sportstroom of rechtstreeks op deze pagina. Informatie is eventueel verkrijgbaar bij onze leden Jan Visser en Henk de Boer.

Meer informatie:

www.sportstroom.nl

Jan Visser         0566 650278   visser.vdlaan@hetnet.nl

Henk de Boer  0566-650345   h.boer750@chello.nl

 

 

Het vierde gezelligheidstoernooi van Anne Sijbesma in de zomer van 2010 trof een mooie zonsondergang. Oranje, rose en blauw kleuren de paar wolkjes, die aan de verder strablauwe hemel staan. Op baan 1 staat Paul Muskens (l) klaar om de bal te pareren. Na een afwezigheid van drie jaar als gevolg van een hernia keert hij weer terug op de tennisbaan. Hij speelde tegen onder andere Jelle van der Heide (r). Op de achtergrond spelen Riek Klijnsma en Ton van Zijp (l) tegen Mien van der Meer en Jan Boshuis.

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000