header_corona_afstand_houden_300.jpg

130323aa bar poetsen 400Gezien de krappe bezetting van het bestuur krijgt een aantal zaken binnen Tennisvereniging Akkrum niet de aandacht die ze verdient. Het bestuur heeft dringend versterking nodig! Om de belasting te verlagen hebben we een aantal taken gesplitst in verschillende functies, zoals hieronder weergegeven. Dus laat van je horen en meldt aan voor één van deze functies.

Trainingscoördinator
Coördineert de inschrijving van de zomer- en wintertrainingslessen in samenwerking met de trainer. Heeft nauw contact met de trainer over te volgen trainingsbeleid. Begeleiden van nieuwe leden. - Per  1 januari 2017 heeft Paul Muskens deze taak op zich genomen.

Toernooicoördinator
Coördineert en/of organiseert (samen met andere leden) een aantal toernooien. Dit zijn onder andere de Friesland Cup en de clubkampioenschappen.

Bestuurslid technische zaken
Heeft zitting in het bestuur. Intermediair tussen bovenstaande functies en het bestuur. Zet het beleid uit ten aanzien van technische zaken

Jeugdcommissielid
Een enthousiaste ouder(s) die wil helpen bij het organiseren van toernooitjes, inschrijven en begeleiden van de jeugdcompetitie of overleggen met de jeugdtrainer, kortom het ondersteunen van de diverse jeugdactiviteiten. Tenniservaring is handig maar niet noodzakelijk. Op dit moment bestaat de jeugdcommissie uit 2 ouders, n.l. Jetske de Blaauw en Herman Stokman, die tevens lid is van het bestuur van TVA. We hebben minimaal 3 leden nodig met in elk geval ook ouders van de jongere kinderen. We vergaderen circa 5 avonden per jaar; veel gaat via app en mail. Daarnaast zijn er de toernooi- en competitiedagen, maar als je kind daaraan meedoet, zou je daar toch al bij zijn!
Lijkt het je leuk, meld je dan aan via Jeugdcommissie@tvakkrum.nl
of bel Herman Stokman (tel. 06-44472854) voor meer informatie.

Websiteonderhoud
Het onderhouden en updaten van de statische informatie, die op de website van Tennisvereniging Akkrum staat.

Ook de sponsorcommissie, activiteitencommissie en onderhoudscommissie kunnen extra hulp goed gebruiken.

Lijkt een van bovenstaande functies je wat, laat dan van je horen.

Meer informatie bij voorzitter Herman Bierma. Bel 0566-652338 of mail voorzitter@tvakkrum.nl.

Bij de foto:

Vrijwilligers gevraagd voor uiteenlopende taken binnen bestuur en commissies. Op de foto helpen Alli Smiet (l) en Gerrie van der Meer tijdens de klussendag.

Foto: Noordoost.nl

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000