header-toss.jpg

110722an lessers2Jetske de Blaauw en Simon van der Werf voeren de ranglijst aan van de interne woensdagavondcompetitie van Tennisvereniging Akkrum.

Na drie gespeelde wedstrijden heeft De Blaauw een puntje meer (18 tegen 17). Van de 41 deelnemers staat Jitske Dijkstra met nul punten onderaan.

De belangstelling voor de interne competitie op woensdagavond is overweldigend. Het eerste seizoen zou aanvankelijk met zestien deelnemers starten, maar dat werd uiteindelijk het dubbele aantal. ,,Het overtreft onze stoutste verwachtingen’’, vertelt trainer Wilfred Meulman, die de organisatie samen met Fransiska Mast, Sandra Lettinga, Froukje Porte en Elly Heerschop in handen heeft.

Alle leden van de tennisvereniging en met name lessers kunnen meedoen. Dat geldt ook voor leden, die nog niet aan een interne competitie deelnemen. De organiserende commissie wil met de interne competitie meer leden op de baan te krijgen, zodat ze meer plezier in de sport krijgen en meer binding met de vereniging krijgen. De opzet is simpel. Elke deelnemer speelt gemiddeld eenmaal in de veertien dagen op de woensdagavond. Op het programma staat dan een wedstrijd van 1 uur en 15 minuten in dubbelspelvorm met verschillende partners tegen steeds verschillende tegenstanders.

Standen en uitslagen vindt u op deze link of via de blauwe button (tva winter) rechtsboven op de websitepagina's.

Bij de foto:

Jetske de Blaauw staat aan kop in de interne woensdagavondcompetitie van Tennisvereniging Akkrum. 

Foto: Noordoost.nl

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000