header-tennisballen.jpg

Op zaterdagmiddag 17 december is het jaarlijkse Pannenkoekentoernooi voor de jeugdleden van Tennisvereniging Akkrum gehouden.

Zeventien jeugdleden deden mee. Ze speelden in de categorieën rood (miniveld), oranje (driekwart veld) en groen/geel (grootveld) wedstrijden van een kwartier. In de rode poule werden enkels gespeeld en in de oranje en de groen/gele poules speelden de deelnemers mixdubbels.

Er werd enthousiast, sportief en fanatiek getennist, ondertussen waren Nicoline Koers (moeder van Annelie) en Maria-Theresa Vries (moeder van Bastiaan) druk aan het pannenkoeken bakken. Rond half zes konden de jeugdleden aanvallen. De versgebakken pannenkoeken vielen prima in de smaak. De meegekomen ouders genoten van de lekkere erwtensoep, die door Sjaak Bos (vader van Annelie) was gemaakt.  Ook kon er een glaasje glühwein worden gedronken. Na de pannenkoeken hadden de jeugdleden weer energie voor 10 en waren ze alweer druk aan het tennissen. Na de pauze zijn er nog twee ronden gespeeld, waarna de uitslag werd bepaald. Voor alle kinderen was er een prijsje.  Iedereen ging met een voldaan gevoel weer naar huis.

Uitslag:
 
Rood
1 Nils van der Meer
2 Annelie Bos
3 Josephine Schootstra
 
Oranje
1 Emil Oosterdijk
2 Gerben Hannema
3 Aidan Hooghiemster
 
Groen/Geel
1 Sven Goerres en Hessel Stokman
2 Mats Goerres
3 Heiko Zijlstra en Ridzert Teunissen
Pannenkoekenbaksters Marie-Therese Vries en Nicoline Koers

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000