15112152_nacht_1200x300.jpg

Sponsorbord hangt

Sponsorcommissielid Zwier Kroese wijst parmantig naar het nieuwe sponsorbord van Tennisvereniging Akkrum. Het reclamebord is in de vorm van een tennisracket gegoten met tennisballen waarin de logo's van de hoofdsponsor Friesland Bank en de zeven sub-sponsors zijn geplaatst. Het kolossale tennisracket hangt aan de buitenkant van de kantine, precies in het zicht van passanten. Het bord is zaterdag opgehangen door Zwier Kroese en Alex de Haan. De laatste zorgde ook voor het ontwerp ervan.

Het ophangsysteem is door de beide sponsorcommissieleden eigenhandig samengesteld uit het assortiment van dhz-zaak Fixet in Akkrum. Dat vergde de nodige tijd, evenals het uitmeten van de precieze plaats van de haken. Onder toeziend oog van een aantal passanten is dat uiteindelijk prima op zijn pootjes terechtgekomen.

Het splinternieuwe sponsorbord stond al een poosje in de kantine om opgehangen te worden. Tijdens een van de laatste jeugdtoernooien raakte het tot schrik van de makers ook nog beschadigd. Ze hadden het bord onder het dartspel neergezet, op een veilige plaats, dachten ze,. De junioren die even niet hoefden te spelen vermaakten zich die middag met het dartspel. Ze gooiden de pijltjes soms in de roos en soms er naast. Waarna ze soms op de grond vielen. Een aantal keren bleven de scherpe dartpijltjes echter rechtop in het nieuwe sponsorbord staan. Een aantal gaatjes herinnert daar nog aan.

Hoofsponsor Friesland Bank heeft een belangrijke plek op het bord gekregen. De andere sponsor staan rondom in een knalgele tennisbal. Dat zijn Freddy's Sport & Schoen,  Eetcafé Kromme Knilles, chinees-indisch restaurant Lotus, Siesling Badkamers, J. G. Bronkhorst administratie- en belastingadvieskantoor, warme bakker Marten Boonstra en Schildersbedrijf Akkrum en

Foto: Jan Visser

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000