header_corona_afstand_houden_300.jpg

180218 Mobiel met afhangbord 500Vanaf begin februari 2018 kun je eenvoudig en snel afhangen door middel van het nieuwe KNLTB Afhangbord-scherm in de hal van het TVA clubhuis. Het nieuwe scherm is groter en het Afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt.

Met je nieuwe ledenpas van 2018 kun je inloggen en een baan afhangen. De ledenpassen zijn verkrijgbaar in de kantine of bij de secretaris van Tennisvereniging Akkrum.

Afhangen op afstand kan alleen nog met de KNLTB ClubApp op je mobiele telefoon, dus niet meer via de website www.afhangbord.nl.

Om op afstand te kunnen afhangen, heb je twee dingen nodig. Ten eerste een mailadres waarop je een uitnodiging kunt ontvangen om de KLNTB ClubApp. te gebruiken en daarnaast een mobiel waarop deze ClubApp geïnstalleerd kan worden.

Alle leden, die hun mailadres aan de secretaris hebben verstrekt, krijgen binnenkort een uitnodiging om de Clubapp te gebruiken. Heb je geen mail ontvangen, informeer dan bij secretaris@tvakkrum.nl of je mailadres correct is. Zo niet dan ontvang je op je correcte mailadres alsnog een uitnodiging

In deze email staat een link met ‘Kies Wachtwoord’. Door hierop te drukken kun je een wachtwoord aanmaken.

Daarna kun je met je mobiel op de Google Playstore (Android) of Ios appstore (Iphone) zoeken naar de KNLTB ClubApp en deze installeren. Na installatie open je de KNLTB ClubApp en zoek naar onze vereniging ‘T.V. Akkrum’ . Selecteer de vereniging en vul je bondsnummer en wachtwoord in. Als het inloggen goed gaat, kun je direct een baan afhangen. Je hoeft maar eenmaal op je mobiel in te loggen, de volgende keer opent de KNLTB ClubApp direct.

Met de KNLTB ClubApp kun je banen afhangen, je eigen rating bekijken, je reserveringen bekijken en uitslagen en standen van de competitie bekijken. Ook kun je kun je bijvoorbeeld je notificatie-instellingen wijzigen.

Bij de foto:

Leden van Tennisvereniging Akkrum kunnen sinds februari 2018 de banen afhangen met de KNLTB ClubApp of via het beeldscherm in het clubgebouw.

Foto: Noordoost.nl

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000