15112152_nacht_1200x300.jpg

100911 sponsorbord ophangen aDe sponsorcommissie van Tennisvereniging Akkrum is met drie leden uitgebreid. Johan van der Sluis, Douwe Wiebe Beek en Durk Kooistra versterken de gelederen. Wim van Tricht, Kees Keuning en Alex de Haan waren al lid. Tijdens een eerste bijeenkomst – nog voor de coronacrisis – is een plan de campagne gemaakt.

 

Belangrijkste stap is de speurtocht naar sponsoren van een winddoek. Vier contracten waren aan het einde van hun looptijd. Enkele doeken hingen nog, maar waren na jaren trouwe dienst zo’n beetje tot op de draad versleten. Op die plekken is ruimte voor het doek van nieuwe sponsoren. Ook is het mogelijk om met meerdere bedrijven of particulieren een winddoek te delen, waardoor ook de jaarlijkse kosten kunnen worden gedeeld.

Borden
Het sponsorbord in de vorm van een kolossaal tennisracket, dat op de voorgevel van het clubgebouw hangt, wordt vervangen. Het verouderde bord is aan het eind van zijn levensduur en begint sporen van verval te vertonen. Het tennisracket met ballen heeft sinds 2010 dienst gedaan.

De mogelijkheid om reclameborden op te hangen wordt nu ook serieus opgepakt. Dierenartspraktijk Mid-Fryslân in Akkrum – van ons lid Ruurd Kramer – heeft al een aantal jaren een bord, maar nog steeds geen plek. Op het hek achter de banen 1 en 2 wordt daarvoor een constructie aangelegd, zodat ook ruimte voor meer sponsorborden wordt gecreëerd.

Vrienden Van...
Nieuw is de club “Vrienden van Tennisvereniging Akkrum”, die uit leden en belangstellende bestaat die jaarlijks vijftig euro voor een jaarlijks vast te stellen doel bijdragen. Het initiatief vervangt de Club van Dertig, die zo’n twintig jaar geleden in het leven werd geroepen. De opbrengst van de Vrienden van Tennisvereniging Akkrum wordt besteed aan het Beste Idee van het Jaar. Uitgewerkte en doorwrochte ideeën kunnen in een nog aan te maken digitale ideeënbus worden gedeponeerd.

Bij de foto:

Zwier Kroese hangt in 2010 het splinternieuwe sponsorbord in de vorm van een kolossaal tennisracket aan de voorgevel van heet clubgebouw. (Foto: Noordoost.nl)

Lees ook  in het archief:

2010: Sponsorbord hangt aan de buitenmuur

2010: Club van Dertig op zoek naar nieuwe leden

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000