header-toss.jpg

20050950 Gebodsbord anderhalve meter 450

• De kantine is gesloten
• De kleedkamers (max. 2 personen tegelijk aanwezig) en toiletten zijn open
• Bij de competitiewedstrijden of training neemt iedereen zijn eigen eten/drinken mee. Geen ontvangst met koffie, enzovoort.
• Geen nazit na de wedstrijd, training of vrij spelen.
• Publiek is niet meer toegestaan bij wedstrijden, behalve ouders die rijden naar uitwedstrijden.
• De 1.5 m afstand regel en de hygiëneregels zijn nog steeds van toepassing

Tennisvereniging Akkrum hanteert sinds woensdag 29 september 2020 de extra coronamaatregelen, die het kabinet heeft voorgeschreven. Na een aantal weken met beperkingen geopend te zijn geweest, is de kantine weer gesloten. Na de competitiewedstrijden, trainingen of vrij spelen is het niet toegestaan na te zitten.

Voor de wedstrijden van de KNLTB Competitie 2020 gelden dezelfde beperkingen. Omdat de kantine gesloten is, moeten alle spelers hun eigen eten en drinken meenemen. Een ontvangst met koffie of een borrel na afloop is niet toegestaan. Publiek is niet toegestaan. Alleen ouders of verzorgers, die met een jeugdteam een uitwedstrijd bezoeken, zijn op het tenniscomplex welkom. De kleedkamers zijn open, maar voor maximaal twee personen tegelijk. Er mag worden gedoucht.

Verder gelden alle reguliere regels, die de RIVM – en in zijn kielzog de KNLTB – hanteert om het coronavirus de kop in te drukken. Net als elders geldt ook op de baan minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden. Tijdens de competitie, die momenteel volop aan de gang is, leverde dat al eens pittige woordenwisselingen op. Het gros van de tennissers is van de noodzaak doordrongen.

Foto: Noordoost.nl

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000